Openhartige activiteiten

De komende periode wordt op verschillende plekken in Noord- en Midden-Limburg aandacht besteed aan mentale gezondheid en openheid. In dit overzicht laten we een overzicht zien van activiteiten die worden georganiseerd onder de vlag van Limburg Openhartig, of waar het gedachtengoed van de campagne wordt vertegenwoordigd.
Regionaal

10.09.2024 - 00:00

Roermond & Venlo

Walk Into The Light

Op Wereld Suïcide Dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor suïcidepreventie. Zo ook in Venlo en Roermond. Tijdens Walk into the Light wandelen we symbolisch vanuit het donker naar het licht, de zonsopkomst tegemoet. We staan stil bij de mensen die zijn overleden door zelfdoding, bij mensen die een poging hebben overleefd en bij iedereen die door zelfdoding is geraakt.

Praktische informatie

  • Datum: 10 september 2024

  • Tijd: 6.00-8.00 uur

  • Startpunt Venlo: Herstelacademie Venlo, Leutherweg 88, Venlo

  • Startpunt Roermond: Nog te bepalenDe gratis wandeling is ongeveer 4 km. We sluiten af met een gezamenlijk ontbijt. Zowel de wandeling als het ontbijt zijn rolstoeltoegankelijk. Loop jij met ons mee?

Deze Walk into the Light wordt georganiseerd door de ervaringsdeskundigen van MET ggz vanuit de Herstelacademies Venlo en Roermond. De wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door Het Actienetwerk Zelfmoordpreventie Midden-Limburg en Limburg Openhartig.

Meld je aan

Deel je eigen verhaal

Openheid leidt tot openheid. Door (anoniem) jouw eigen verhaal, ervaring of tip te delen kun je nét dat extra steuntje in de rug bieden voor een ander. Welke boodschap zou jij willen delen in onze Open Up-box? De mooiste reacties zie je terug op onze website.

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.