Bestel goodies van Limburg Openhartig

Het taboe op praten over mentale gezondheid doorbreken begint met een goed en gelijkwaardig gesprek. Soms is het lastig om zo'n gesprek te beginnen, maar soms ontstaat het juist ook spontaan. De goodies met het logo van Limburg Openhartig helpen daarbij. Als er namelijk een toffe notitieblok of koffiemok op tafel staat, is het bruggetje naar een vraag als 'Hoe openhartig ben jij eigenlijk?' of 'Voel je je in deze omgeving vrij om je gevoelens te uiten?' sneller gemaakt.

Organiseer je een symposium, bijeenkomst of activiteit rondom het thema mentale gezondheid en wil je de boodschap Limburg Openhartig uitdragen? Of vind je het gewoon leuk om enkele items van Limburg Openhartig op je bureau te hebben staan? Neem dan contact op met info@limburgopenhartig.nl en bestel je favoriete items in de gewenste oplage tegen een kleine vergoeding. De verzendkosten bedragen €5,- per bestelling.

Mok

€ 8,95 per stuk

Onderzetters

€ 6,95 per 5 stuks

Notitieboekje

€ 6,95 per stuk

Hartjes spelden

€ 15,- per 10 stuks

Gesprekskaartjes

€ 4,95 per 10 stuks

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.